Skip to content

Cursussen

Onze cursussen

Iedereen kan dansen!

Naast danslessen in Lent, Oosterhout en Bemmel, bieden wij ook workshops aan voor al uw feesten, partijen en evenementen. Ook privé lessen en choreografieën voor bijvoorbeeld je openingsdans op je trouwdag zit in ons aanbod.

Ons cursusaanbod bestaat uit drie dansseizoenen:
september – december
januari – april
april – juli

Elke maand op zondag hebben we een oefenmiddag en 1 keer per jaar een red carpet night voor al onze cursisten.

Benieuwd naar wat het kost? Klik hier voor een overzicht van onze prijzen.

cursus aanbod

Reguliere cursussen

Merengue, montuno, bachata en salsa on lll vallen onder de caribische ritmes van de reguliere lessen.

Bachata

Wij bieden bachata lessen op intermediate en gevorderden niveau. Kun je de basis al, dan ben je wat ons betreft al welkom aan te sluiten. Juan biedt samen met zijn assistent docenten een combinatie van verschillende bachata stijlen aan: bachata sensual, dominican, moderna passeren de revue. Het unieke in zijn lessen is de combinatie van deze stijlen samen. Fusion ook wel genoemd.

Solo

Aandacht en liefde voor je lichaam. Tijdens onze populaire sololessen zijn we bezig met female body movements. Het gecontroleerd bewegen van je lichaam met focus op heupen, bekken, core, schouders en borst. Fijn om te doen voor jouw Caribische danskilometers en jouw vrouwelijke zelfvertrouwen een boost te geven. 

Tropikids

Dansles voor de allerkleinste bailadores. Op speelse, interactieve en laagdrempelige wijze kennismaken met Caribische ritmes. Bij uitstek goed voor de jonge ontwikkelende motoriek, ritmegevoel en zelfvertrouwen. De lessen worden met een dosis humor en plezier gegeven in een veilige pedagogische omgeving door dansjuf  Daniëlle.

Deelname is na de ALTIJD gratis proefles op basis van een strippenkaart. Neem gerust telefonisch contact op of kom gezellig langs.

Doe je mee? Schrijf je nu in!