Skip to content

PRIVÉLESSEN

Bij Aguanilé kun je terecht voor privélessen. Wil je thuis lekker op eigen tempo en liever niet in een groep lessen volgen, voor een bepaalde datum indruk kunnen maken met je salsa moves & skills of geholpen worden met je openingsdans op je bruiloft? Daar kunnen wij jou mee helpen. 

Samen kijken wij naar jullie wensen en zorgen wij voor die speciale openingsdans die niemand meer zal vergeten, wordt je nóg beter of shine je op een bijzondere gelegenheid met jouw salsa moves & skills!

Wil je Privélessen volgen, neem dan contact met ons op via info@aguanile.nl. We nemen dan contact met je op om je wensen te bespreken zodat wij hierop aansluiten een mooi aanbod kunnen doen.

Ik wil privéles

Recensies van Aguanilé

Wat een ontzettend fijne plek om te leren salsa dansen. Het is een dansschool voor iedereen, zonder ego en poes pas. Juan, zijn vrouw Danielle en hun assistenten, geven vanuit hun professionaliteit en een ontspannen maar zeer betrokken houding les en dat geeft een hele prettige sfeer.

Ryanne van Hulst

In eerste instantie schoorvoetend een proefles bezocht, want ik ben geen 'dancing guy'. Juan is een hele goede en scherpe docent die je op je gemak stelt, maar tegelijkertijd je ook stimuleert om het beste uit jezelf te halen in je eigen tempo. Ook de relaxte sfeer in de groepen en onderling, de afwisselende dansen, de regelmatige informele oefenmiddagen bij Sprok en niet te last-but-not-least: de inmiddels legendarische Red Carpet Nights zorgen voor een onvergetelijke Carribean experience.

Leon Steyns

Superleuke persoonlijke danslessen met gezellig, fijne mensen! Mijn partner en ik hebben al 2x eerder salsa gedanst, maar het echte leiden én volgen hebben we geleerd door de persoonlijke begeleiding bij Aguanilé!

Sijtje Princen

Super leuke leraren en leraressen. Het voelt als familie. Echt uitzonderlijk!

Eugène Willems