Skip to content

PROEFLES

Reguliere Lessen
Kom langs tijdens onze demoweken en maak kennis met de swingende merengue, elegante montuno, romantische bachata en de populaire salsa.
Buiten deze demoweken kun je ook altijd in overleg een proefles volgen. Kijk naar ons cursus overzicht voor wanneer welke lessen plaatsen vinden en neem contact met ons op via info@aguanile.nl om een afspraak te maken.

 

Nieuw – Tropikids

Eindelijk is het zover: Samen met Marcella Moves gaan we een nieuw concept uitrollen speciaal opgezet voor kinderen!!! Hierbij gaan we de kleintjes onder ons i beweging brengen, zowel los als in partner-/groepsvorming, terwijl ze kennis leren maken met Caribische ritmes. De proefles zal vindt plaats op dinsdag 18-02-2020 en de eerste les zal van start gaan op dinsdag 03-03-2020.

 

Schrijf je in voor de proefles via ons contactformulier

Recensies van Aguanilé

Wat een ontzettend fijne plek om te leren salsa dansen. Het is een dansschool voor iedereen, zonder ego en poes pas. Juan, zijn vrouw Danielle en hun assistenten, geven vanuit hun professionaliteit en een ontspannen maar zeer betrokken houding les en dat geeft een hele prettige sfeer.

Ryanne van Hulst

In eerste instantie schoorvoetend een proefles bezocht, want ik ben geen 'dancing guy'. Juan is een hele goede en scherpe docent die je op je gemak stelt, maar tegelijkertijd je ook stimuleert om het beste uit jezelf te halen in je eigen tempo. Ook de relaxte sfeer in de groepen en onderling, de afwisselende dansen, de regelmatige informele oefenmiddagen bij Sprok en niet te last-but-not-least: de inmiddels legendarische Red Carpet Nights zorgen voor een onvergetelijke Carribean experience.

Leon Steyns