Skip to content

PRIJZEN

Een cursus bij Aguanilé bestaat uit 12 lessen en bedraagt €96,- p.p.

Omdat workshops en privélessen maatwerk zijn, zijn deze prijzen gebaseerd op jouw wensen. Neem contact met ons op om jullie wensen door te nemen zodat wij een passende offerte op kunnen stellen voor workshops en/of privélessen.

Ik wil een offerte

Recensies van Aguanilé

Wat een ontzettend fijne plek om te leren salsa dansen. Het is een dansschool voor iedereen, zonder ego en poes pas. Juan, zijn vrouw Danielle en hun assistenten, geven vanuit hun professionaliteit en een ontspannen maar zeer betrokken houding les en dat geeft een hele prettige sfeer.

Ryanne van Hulst

In eerste instantie schoorvoetend een proefles bezocht, want ik ben geen 'dancing guy'. Juan is een hele goede en scherpe docent die je op je gemak stelt, maar tegelijkertijd je ook stimuleert om het beste uit jezelf te halen in je eigen tempo. Ook de relaxte sfeer in de groepen en onderling, de afwisselende dansen, de regelmatige informele oefenmiddagen bij Sprok en niet te last-but-not-least: de inmiddels legendarische Red Carpet Nights zorgen voor een onvergetelijke Carribean experience.

Leon Steyns