Skip to content

WORKSHOPS

Iets te vieren? Maak dit bijzondere moment interactief en muzikaal met een bijpassende workshop. Of het nu gaat om een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of gewoon dagje uit met vrienden, wij zorgen ervoor dat de voetjes van de grond af komen. Aguanilé biedt workshops op maat voor al jouw feesten en evenementen. Je zal ervaren hoe gemakkelijk dansen te leren valt met een flinke dosis fun!

Wij kunnen op locatie komen of zelf voor een locatie zorgen. We maken er iets onvergetelijks van!

Wil je een workshop volgen/organiseren, neem dan contact met ons op via info@aguanile.nl. We nemen dan contact met je op om je wensen te bespreken zodat wij hierop aansluitend een mooi aanbod kunnen doen.

interesse in een workshop?

Recensies van Aguanilé

Wat een ontzettend fijne plek om te leren salsa dansen. Het is een dansschool voor iedereen, zonder ego en poes pas. Juan, zijn vrouw Danielle en hun assistenten, geven vanuit hun professionaliteit en een ontspannen maar zeer betrokken houding les en dat geeft een hele prettige sfeer.

Ryanne van Hulst

In eerste instantie schoorvoetend een proefles bezocht, want ik ben geen 'dancing guy'. Juan is een hele goede en scherpe docent die je op je gemak stelt, maar tegelijkertijd je ook stimuleert om het beste uit jezelf te halen in je eigen tempo. Ook de relaxte sfeer in de groepen en onderling, de afwisselende dansen, de regelmatige informele oefenmiddagen bij Sprok en niet te last-but-not-least: de inmiddels legendarische Red Carpet Nights zorgen voor een onvergetelijke Carribean experience.

Leon Steyns

Superleuke persoonlijke danslessen met gezellig, fijne mensen! Mijn partner en ik hebben al 2x eerder salsa gedanst, maar het echte leiden én volgen hebben we geleerd door de persoonlijke begeleiding bij Aguanilé!

Sijtje Princen

Super leuke leraren en leraressen. Het voelt als familie. Echt uitzonderlijk!

Eugène Willems